gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok önéletrajzot készíteni?

Amennyiben az adataidat maradéktalanul feltöltöd, a ReeFy generál neked önéletrajzot, melyet bármikor letölthetsz, illetve módosíthatsz.

Honnan fogom tudni, hogy elegendő adatot tartalmaz-e az önéletrajzom?

A ReeFy segít neked ebben. Töltsd ki a mezőket a legnagyobb gondossággal, és akkor biztos lehetsz benne, hogy hiánytalan lesz az önéletrajzod. Az álláskereséshez nélkülözhetetlen adatok kitöltésére a rendszer figyelmeztetni fog.

Mit kell tennem, ha módosítani szeretném az önéletrajzomat?

Csupán azt a bizonyos adatot kell módosítanod, vagy plusz adatként felvinned, amivel kiegészíteni szeretnéd, és az új információk alapján módosításra kerül az önéletrajzod.

Hogyan tudok keresni az állások között?

Nem tudsz. Amennyiben a profilodnak megfelelő állásajánlat érkezik, kapsz egy e-mailt, valamint megjelenik a fiókodban is, ahol megtalálod az állás részletes leírását. Ezáltal rengeteg időt spórol Neked a ReeFy, mivel nem kell feleslegesen böngészned a nem megfelelő ajánlatok sokaságát.

Hogyan tudom nyomon követni, ha több állásra jelentkeztem?

A fiókodba belépve rögtön láthatod a Neked megfelelő állásajánlatok listáját, az idővonal menüpontban pedig nyomon követheted, hogy mikor és melyik ajánlatra jelentkeztél. Nem jössz többé zavarba, ha felhívnak egy cégtől, mert nem emlékszel, hogy melyik céghez, milyen pozícióra küldted el a jelentkezésedet.

Hogyan tudok jelentkezni egy álláshirdetésre?

A profilodnak megfelelő ajánlat beérkezése után rá kell kattintanod a „jelentkezem” gombra, majd a rendszer elküldi az adott vállalatnak az önéletrajzodat.

Már hetekkel ezelőtt jelentkeztem az állásra, de még nem kaptam választ.

A kiválasztás hosszú, alapos folyamat. Kérjük, légy türelemmel, mert minden esetben fogsz értesítést kapni.

Hogyan zajlik a kiválasztási folyamat?

A jelentkezésed után önéletrajzod megjelenik a vállalat rendszerében. A beérkezett önéletrajzokat összevetik a vállalat igényeivel, és az elvárásokhoz legközelebb álló személyekkel kapcsolatba lép az adott vállalat munkatársa. A legalkalmasabb jelöltek interjún vesznek részt, melyek több körből is állhatnak. Felmérik, hogy ki rendelkezik azzal a szaktudással, személyiséggel, kompetenciákkal, melyek alapján kölcsönös, mindkét fél számára előnyös, hosszútávú kapcsolat jöhet létre. Amennyiben megállapodás születik a munkáltatóval, lezárul a kiválasztási folyamat, melyről minden jelentkező értesítést kap.

Mit tegyek, ha találtam állást, és nem szeretnék a ReeFy-on keresztül több ajánlatokat kapni?

A neved alatti lenyíló ablakban lehetőséged van passzív státusz beállítására.

Munkaadóként hogyan tudok álláshirdetést feltölteni?

Regisztrációs igény esetén a kapcsolatfelvételt követően, egy személyes egyeztetés keretein belül kidolgozzuk személyre szabott ajánlatunkat. Az egyéni szerződés aláírását követően beregisztráljuk a ReeFy rendszerébe, valamint képzés keretében bemutatjuk annak használatát.

Amennyiben regisztrálok a ReeFy rendszerébe, van bármilyen kötelezettségem?

Álláskeresőként az Adatvédelmi nyilatkozat, valamint ÁSZF elfogadása szükséges csak. A rendszer által kiajánlott állásokra nem szükséges jelentkezned, a korábbi jelentkezést pedig lehetőséged van visszavonni. Munkaadóként a regisztrációhoz egyéni szerződéskötés szükséges. Az abban foglaltak betartása esetén lehetséges a ReeFy rendszerének használata.

Regisztráltam a ReeFy-ra, de nem kaptam megerősítő e-mailt.

Az e-mail fiókod beállításaitól függően a megerősítő e-mail beérkezése akár több órát is igénybe vehet, illetve a levélszemét (SPAM) mappába is kerülhet. Kérünk, légy türelmes és a SPAM mappa tartalmát is ellenőrizd.

Feltöltöttem az adataimat, de nem látok álláshirdetéseket. Mi a teendő?

Az álláshirdetések megjelenése függ a megadott adataid pontosságától, valamint mennyiségétől. Amennyiben nem töltöttél ki minden mezőt, vagy nem elég részletesen tetted, kérjük, pótold ezeket, majd várj türelemmel a megfelelő ajánlat érkezéséig. A ReeFy rendszere a számodra nem megfelelő ajánlatokat kiszűri, ezzel időt spórolva Neked.

Technikai problémám van, kihez fordulatok?

Ilyen esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.