rólunk

A ReeFy a Devel Tech Zrt. és a Carion tőkealap közös együttműködése révén egy Jeremie-program keretein belül született. A ReeFy ötletgazdái és a megvalósításban résztvevők az informatika és a HR területének elismert, nagy tapasztalattal bíró képviselői. Az ötlet 2016-ra nyúlik vissza, amikor az álláskereséssel kapcsolatos hazai piac már azt mutatta, hogy szemléletmód-váltásra van szükség. Az álláskeresés egy fontos mérföldkő mind a munkavállaló és a munkaadó életében, mivel kölcsönös, közös érdekeken alapuló elköteleződés lesz az eredménye.

A munkavállaló és a munkaadó egymásra találását számos nehézség hátráltatja. A feltüntetett és kért adatok például sokszor nem egyeznek meg vagy nem relevánsak, szubjektív faktorok árnyalják be a legtöbb lépést, melyek a modern kor adta beláthatatlan mennyiségű lehetőség útvesztőin át vezetnek. Nem meglepő, hogy a felmérések szerint a betöltött pozíciók jelentős részén nem odaillő egyének vannak, emellett számos álláskereső munkanélküli alkalmas lenne be nem töltött pozíciók ellátására.

A ReeFy tervezése során egy elegáns és letisztult felületet szerettünk volna létrehozni, ahol folyamatvezérelten, segítő tippekkel, míg a szubjektív faktorok minimalizálásával történik az álláskeresők pályáztatása és felvétele. A rendszer mögött egy egyedi fejlesztésű, szofisztikált keresőmotor áll, mely hazai és külföldi felmérések alapján, a HR szakma élvonalát képező paraméterek vizsgálatával párosítja össze az álláskeresőket a munkaadókkal, ezáltal elkerülve a helytelen pozícióbetöltés és felesleges interjúztatás lehetőségét. Mindehhez az álláskeresők a gondosan összeválogatott űrlapok kitöltése révén biztosítják a szükséges adatokat, ami egyúttal a feleslegesen megadott és a relevánsak hiányának problémáját is orvosolja. A rendszer minden álláskeresőnek formailag megegyező önéletrajzot generál, így a HR-munkatárs hatékonyabban elemezheti azokat, emellett a megjelenésbeli szubjektív faktorok is megszűnnek.

Sikeres álláskeresést és pályáztatást kíván:
a ReeFy csapata

A szolgáltató és tárhely-szolgáltató adatai:
Szolgáltató neve: DEVEL TECH Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Székhely: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81. A. ép.
Cégjegyzékszám: 11-10-001723
Adószám: 25582408-2-11
Kapcsolattartó: Grúber Péter
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 70 618 7517
Kapcsolattartó e-mail címe: info@develtech.eu
Az adatkezelés helye: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. (Szerver Hotel Budapest)
2800 Tatabánya, Mártírok útja 81. A. ép.


A fejlesztést végezte:
DEVEL TECH Zrt. Grúber Péter vezérigazgató
Garcsár Vince szoftverfejlesztő
Kállai Barbara projektmenedzser asszisztens
Vissi Krisztián projektmenedzser
Homonna György designer