rólunk

A ReeFy a Devel Tech Zrt. és a Carion tőkealap közös együttműködése révén egy Jeremie-program keretein belül született. A ReeFy ötletgazdái és a megvalósításban résztvevők az informatika és a HR területének elismert, nagy tapasztalattal bíró képviselői. Az ötlet 2016-ra nyúlik vissza, amikor az álláskereséssel kapcsolatos hazai piac már azt mutatta, hogy szemléletmód-váltásra van szükség. Az álláskeresés egy fontos mérföldkő mind a munkavállaló és a munkaadó életében, mivel kölcsönös, közös érdekeken alapuló elköteleződés lesz az eredménye.

A munkavállaló és a munkaadó egymásra találását számos nehézség hátráltatja. A feltüntetett és kért adatok például sokszor nem egyeznek meg vagy nem relevánsak, szubjektív faktorok árnyalják be a legtöbb lépést, melyek a modern kor adta beláthatatlan mennyiségű lehetőség útvesztőin át vezetnek. Nem meglepő, hogy a felmérések szerint a betöltött pozíciók jelentős részén nem odaillő egyének vannak, emellett számos álláskereső munkanélküli alkalmas lenne be nem töltött pozíciók ellátására.

A ReeFy tervezése során egy elegáns és letisztult felületet szerettünk volna létrehozni, ahol folyamatvezérelten, segítő tippekkel, míg a szubjektív faktorok minimalizálásával történik az álláskeresők pályáztatása és felvétele. A rendszer mögött egy egyedi fejlesztésű, szofisztikált keresőmotor áll, mely hazai és külföldi felmérések alapján, a HR szakma élvonalát képező paraméterek vizsgálatával párosítja össze az álláskeresőket a munkaadókkal, ezáltal elkerülve a helytelen pozícióbetöltés és felesleges interjúztatás lehetőségét. Mindehhez az álláskeresők a gondosan összeválogatott űrlapok kitöltése révén biztosítják a szükséges adatokat, ami egyúttal a feleslegesen megadott és a relevánsak hiányának problémáját is orvosolja. A rendszer minden álláskeresőnek formailag megegyező önéletrajzot generál, így a HR-munkatárs hatékonyabban elemezheti azokat, emellett a megjelenésbeli szubjektív faktorok is megszűnnek.

Sikeres álláskeresést és pályáztatást kíván:
a ReeFy csapata

A szolgáltató és tárhely-szolgáltató adatai:
Szolgáltató neve: DEVEL TECH Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Székhely: 2852 Kecskéd, Vasút utca 36.
Cégjegyzékszám: 11-10-001723
Adószám: 25582408-2-11
Kapcsolattartó: Grúber Péter
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 30 459 1769
Kapcsolattartó e-mail címe: info@develtech.eu
Az adatkezelés helye: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/A (Szerver Hotel Budapest)
2852 Kecskéd, Vasút utca 36.


A fejlesztést végezte:
DEVEL TECH Zrt. Grúber Péter vezérigazgató
Garcsár Vince szoftverfejlesztő
Kállai Barbara projektmenedzser asszisztens
Vissi Krisztián projektmenedzser
Fa Mediációs és Tanácsadó Iroda Fa Emese HR szakértő
Homogén Stúdió Bt. Homonna György designer