tudj meg többet
a ReeFy-ról!

A ReeFy használatának előnyei
Innovatív

A könnyen használható felület előnye, hogy a megadott adatokból a rendszer automatikusan elkészíti az önéletrajzot, mely minden álláskeresőnél formailag azonos. Egyedi keresőmotorja és logikusan felépített folyamatai révén pedig kizárólag az álláskeresőnek megfelelő pozíciókat mutatja.

Gyors

Eredménye, hogy a kiválasztási folyamatot végzők könnyen eligazodnak a formailag egységes önéletrajzok kezelésében, így a különbözőségek miatti időveszteségre kínál megoldást. Teljeskörűen támogatja továbbá az álláskeresőt az adatai kitöltésében, a munkaadót pedig a kiválasztás folyamatában.

Hatékony

Az egyedi keresőmotor kizárólag a jelentkezőnek megfelelő állásokat mutatja, ezáltal könnyebbé és gyorsabbá téve az álláskeresőknek a jelentkezést, valamint a munkaadóknak a kiválasztást.

ReeFy előnyei álláskeresők részére

A Reefy gyors, egyszerű eszköze az álláskeresésnek.
Nem kell többé azon gondolkodnod, hogy milyen adatokat kell megadnod, mire figyelnek fel, milyen típusú önéletrajzot írj, amellyel elnyerheted egy vállalat vagy HR munkatárs tetszését.

A Reefy megoldja helyetted.
Nincs szükséged feltöltött önéletrajzra. Nem kell mást tenned, csupán regisztrálni és feltölteni az adataidat. A rendszer az információk alapján elkészíti az önéletrajzod, melynek előnye, hogy minden álláskeresőnél formailag azonos, így minden pályázó egyenlő eséllyel indul.

Egyszerű kezelhetőség, átlátható adatkezelés.
A modern, letisztult kezelőfelületet egyszerűen használhatod. Az adataid feltöltését folyamatkapcsolt űrlapok segítségével könnyítjük meg, így kizárólag a szükséges adatokat kell megadnod. Amennyiben a profilodnak megfelelő álláshirdetés kerül fel a ReeFy rendszerébe, a saját online fiókodon keresztül megtekintheted és jelentkezhetsz rá, valamint visszakeresheted korábbi jelentkezéseidet is.

Bízd ránk a munkát!

A ReeFy egy innovatív állásportál, mely megoldást nyújt a „tegnap” problémáira.

A rendszer a feltöltött adatok alapján hozza létre önéletrajzodat, mely minden jelöltnél
formailag azonos, ezzel növelve a hatékonyságot és átláthatóságot,
valamint biztosítva az egyenlő esélyeket a kiválasztás során.

Az egyedi keresőmotor kizárólag a Neked megfelelő állásokat mutatja,
így nem kell fáradnod a felesleges keresgéléssel sem.

ReeFy előnyei munkaadók részére

A Reefy gyors, egyszerű eszköze a legmegfelelőbb munkatárs kiválasztásának.
A rendszer egyedi keresőmotorja révén az álláskeresők kizárólag a kompetenciáiknak megfelelő pozíciókat láthatják, ezáltal csak az alkalmas pályázók jelentkezhetnek. A formailag azonosan generált önéletrajzok révén a számodra fontos információkat azonnal megtalálod minden jelentkezőnél. A kiválasztáshoz szükséges valamennyi adatot bekérjük tőlük, ezáltal tovább könnyítve a munkádat.

A Reefy megoldja helyetted.
A rendszer a teljes kiválasztási folyamaton végigkísér. Kizárólag az alkalmas jelöltek jelentkezhetnek a pozícióra, ezáltal kevesebb önéletrajzot kell átnézned, melyek formai azonossága tovább gyorsítja a kiválasztást. A ReeFy az interjúk során is támogatja a munkádat, a teljes folyamat menedzselése révén.

Egyszerű kezelhetőség, átlátható adatkezelés.
A ReeFy modern, letisztult kezelőfelülete könnyen és gyorsan használható. Minden lépésben támogat, ezáltal néhány kattintásra van csak szükséged a legmegfelelőbb jelentkező megtalálásához.